Régiók Koccintása

2012.05.06. 17:28

IMG_0163.JPG

Pénteken kiugrottunk a Zsolnay Negyedbe a Régiók Koccintása nevű kis boros fesztiválra, hogy mi is koccintsunk egyet.

Nos, mit is mondjak... gondolom a szervezők első ilyen témájú fesztiválja lehetett. Csütörtökön amikor a Pokolhoz címzett amúgy igen kellemes kocsmába beugrottunk egy fröccsre, akkor tűnt fel egy plakáton, hogy lesz ilyen rendezvény. Akkor még úgy gondoltam, milyen rossz nekem, hogy nem lehetek kint pulttal. Még szerencse, hogy nem voltam.

Az ismerőseim többsége egyáltalán nem hallott a fesztiválról, gondolom a város lakosságának nagy része ezzel így volt. Legalább le tudtunk ülni a negyedben elhelyezett kb. 10 pad egyikéhez... Este hat körül érkeztünk a helyszínre, már akkor közölték velünk, hogy az a terület ahol a koncertek lesznek le van zárva és fizetős. Mivel a koncertek nem is érdekeltek minket ide szó szerint csak benéztünk. Csak annyit sajnálok, hogy így nem jutottam oda Fekete Misiék pultjához, ugyanis a borászatok egy része a kerítésen innen, a többi bent kapott helyet. Akiknél kóstoltunk ott általában az első, esetleg második vendégek voltunk, ráadásul hála a "kolegák nem fizetnek" - amúgy igen örvendetes - hozzáállásnak, nem belőlem jött össze az állítólag elég húzós helypénz. A Béla Borászatnak külön köszönet! Mindenesetre ezek után biztos nem akarok már jövőre pultot.

Az este pozitívuma, hogy barátnőm felismerte, hogy nem is szereti az édes borokat, a jó minőségű fehéreket és rozékat annál inkább. :)

Szerző: weinbau

2 komment

Címkék: fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://weinbau.blog.hu/api/trackback/id/tr94544536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

italosztály 2013.01.09. 17:31:04

"A Béla Borászatnak külön köszönet!"

na hát itt az alvégen mi már csak ilyen vendégszeretők vagyunk:) remélem azért ízlettek is azok a bizonyos imre"hegy"i borok.

weinbau 2013.01.10. 12:41:36

Ízlettek. ;) Jövőre szeretnék is nektárt telepíteni. :D
süti beállítások módosítása